Интро за Betfair mobile

Бетфеър мобайл е мобилната версия на Бетфеър. Нея можете да заредите, като влезете от браузъра на телефона или таблета си в сайта на Betfair.com. Сайтът за мобилни устройства е пригоден точно за специфичния размер на екрана и се приспособява в зависимост от големината му. През мобилния си телефон ще намерите всичко, което има и в настолния сайт. Визията е направена по начин, по който лесно да се ориентирате на мобилното си устройство. Така от Бетфеър са се постарали да имате достъп навсякъде и по всяко време до сайта, стига да имате интернет.Мобилна апликация за Андоид от Betfair mobile

Бетфеър няма специална апликация, която да свалите от Google Playstore. Това е така, защото онлайн магазинът на Google не предлага мобилни приложения за залагане. Това не значи, че приложението на Бетфеър не е защитено или е съмнителен файл. Напротив – всичко е изрядно и няма да имате проблем със свалянето и ползването му. Свалянето става когато влезете в сайта betfair.com през мобилното си Андроид устройство и най-отгоре ще ви излезе прозорче. Това прозорче ви предлага да свалите апликация за Бетфеър Спорт. Когато натиснете бутона „Изтегли“ ще ви се зареди страница, в която можете да изтеглите приложението за Бетфеър Спорт или Бетфеър Спортна борса. И там отново ще се появи бутон „Изтегли“, който ще ви насочи към стъпки, които трябва да следвате, за да свалите приложението. Всичко става много лесно и бързо и съвсем скоро след като сте свалили някоя от апликациите можете да залагате отново или да се регистрирате през тях.

Мобилна апликация за iOS от Betfair mobile

Мобилната версия за Iphone и Ipad е първото специализирано букмейкърско приложение, разработено за iOS. To може спокойно да бъде свалено без никакъв проблем от специализирания магазина на Apple. Това става по следния начин:

 • Влизате от своя Айфон или Айпад в Apple Store и сваляте мобилното приложение Betfair;
 • Инсталирате го, както правите с всички други, приложения, които сваляте и сте готови;
 • Влизате в профила си.

Хубавото на мобилното приложение на iOS е, че по нищо не отстъпва на оригиналния сайт. Вътре можете да откриете всичко, което намирате и в настолната версия на Бетфеър.

Навигация и дизайн в Betfair mobile

Дизайн на мобилния betfair - мобилни залозиДизайнът на мобилната версия на Betfair е доста опростен заради малкия размер на екрана, на който ще се гледа. Мобилният сайт е разработен така, че да не изпитвате затруднения в работата си с него независимо дали работите от 5-инчовия си смартфон или 8-инчовия таблет. Сайтът се наглася автоматично по такъв начин, да ви е лесно и удобно да го ползвате на вашето устройство. Самият достъп до менютата и подразделенията вътре в самия сайт са направени така, че да боравите без затруднения с тях и да не се чудите кое къде се намира.

Възможности за залози в мобилния сайт 

Залози в мобилния betfair - спортни залози, спортна борсаИма няколко опции за залози, които можете да правите през мобилната версия на Бетфеър. Това са:

 • Залози на живо – можете да следите в реално време срещите, които се провеждат и да правите залози на момента. Информацията се актуализира постоянно;
 • Cash Out – при Кеш аут опцията можете да спирате залога си преди да е приключила срещата ако не върви, както сте били предвидили, и така да претърпите по-малко или никакви загуби;
 • Бързи залози – тази опция ви дава възможност да правите залози на резултати от футболни мачове, които ще се случат в следващите 1 до 5 минути;
 • АCCA EDGE – с тази опция можеш да вземеш обратно залога си в кеш ако една от поне три селекции се окаже неуспешна;
 • Други промо оферти – от Бетфеър са се постарали всеки ден да ви предоставят възможност да печелите повече с различни промоции и коефициенти;

Разликата между апликацията и мобилната версия?

Разлика между мобилната версия и апликацията на Бетфеър почти няма. Единствената зависимост от това по какъв начин ще излезе на мобилното ви устройство е размерът на екрана, от който отваряте приложението или сайта. Но като функционалност и двата варианта са идентични.

Какви бонуси за залагащите се предлагат през мобилни устройства от Betfair mobile

предлагани бонуси в betfair - спортни залозиМоже да се възползвате от бонус до 100 евро ако се регистрирате в Бетфеър директно през приложението. Минималната сума, която можете да вложите е 5 евро, а максималната – 200 евро, като получавате 50% от вложената сума като бонус.

Не пропускай и ежедневните промоции, които можеш да следиш навсякъде където и да си през мобилното си устройство.

Повече за условията може да научите в нашия ескпертен обзор на Betfair, където сме пояснили кои бонуси са за актуални при регистрация.

Разплащателни методи за депозиране и теглене през мобилния Betfair

Методите, с които можете да боравите за депозиране и теглене на суми през мобилния Бетфеър са следните:

 • Кредитна карта / дебитна карта
 • UseMyFunds
 • Neteller
 • Skrill
 • PaySafe
 • Банков превод

Заключение и оценка за Betfair mobile

В заключение можем да кажем, че Бетфеър се е постарал да угоди по всякакъв начин на своите играчи. Мобилната версия и апликациите са с изключително семпъл и удобен дизайн и са лесни за боравене и работа. Голяма положителна черта е и че приложенията са безплатни и всеки, който иска може да ги свали без проблем. Използвайки апликациите и мобилния сайт запалените играчи винаги ще бъдат в течение на текущите резултати, стига да имат интернет достъп на устройствата си.


Betfair мобилна версия и апликация
3.23 (64.62%) 13 votes