Коя е компанията Betfair

Betfair - залози в интернет и спортна борса, залози на футболни първенства

Betfair е официално лицензиран букмейкърски сайт на територията на България. Това позволява лесният му достъп директно на betfair.com. Няма нужда да се използват огледални сайтове. Създаден е 2000 година от Андрю Блек и Едуард Рей. Betfair е базирана във Великобритания, но има офиси из целият свят. Разполага с над 2000 служители. Сайтът е преведен на български език, което е огромен плюс за всички български клиенти.
Уникалното за Betfair е, че предлага на клиентите си Спортна борса, където един играч може да залага срещу други играчи. Така границата букмейкър/играч се размива и ролите се разменят. Това е и най-голямата Спортна борса в света. Впоследствие започват да предлагат и секцията Спорт, където се залага, както при всички останали букмейкъри. Характерни и за двете секции  са големите промоции и бонуси. Тук Betfair са лидер.
Интересен факт е, че подкрепят Британските надбягвания с коне с над 40 милиона паунда, за последните 5 години. Компанията е утвърден лидер и за миналата година е изчислила печалба почти 480 милиона паунда. Именно заради това, от създаването й, до днешни дни, не спират да вкарват нови и иновационни техники. Те са първите, които създават мобилна апликация за iPhone, както и са в основата на измислянето на опцията „Кеш аут“.

До 100 евро начален бонус в betfair - залози в интернетНаправи си регистрация в сайта като следваш стъпките:

Betfair са се постарали, всеки който желае да се регистрира, да може да го направи бързо и лесно. Влизате на сайта директно през betfair.com. Намирате и кликате на бутон „Отвори сметка“ горе вдясно. Естествено сайтът ще ви пренасочи към форма за попълване на данни. Тук е изключително важно да си попълните реалните данни. В противен случай е възможно да имате пречки при тегленето и депозирането на пари. Проверете поне два пъти, дали не сте допуснали някоя неволна грешка при въвеждането. Ще трябва да си въведете егн-то, както и предпочитана валута, с която да оперирате в бъдеще. Препоръчително е, валутата да е същата, като тази от сметката, която използвате, за да няма допълнителни такси. Остава само да потвърдите през имейл акаунта ви и да си депозирате сума, преди да започнете да залагате.

Спортни залози предлагани от Betfair

Betfair предоставя огромно количество от информация в раздела Спорт. Имате възможност да направите залози за 30 спорта. Освен традиционните са включени и колоездене, ММА, лека атлетика и снукър. При избора на определен спорт, ви се отваря списък с провеждащите се срещи в момента и тези, които предстоят. Събитията са систематизирани и чрез бутон „Днес“. Има меню и със „Специални оферти“, показващо кой са оптималните оферти за бъдещи срещи. За улеснение са добавили така нареченият „акумулатор“, чрез който можете да подбирате срещи по коефициента им. Имате възможност и да си изберете, какъв точно вид залог искате да виждате. Тук залозите са както стандартните – краен резултат, (под и над) брой голове, хендикап, точен резултат, така и по-нестандартните – голмайстори, картони и корнери.

Уникална опция на Betfair е възможността да наблюдавате една среща на живо и да залагате в този момент. Това е опция, която не е само за футбол. Отваря се прозорец, където можете да следите как се променят показателите на срещата и съответните коефициенти. Изключително полезна е и опцията им „Статистика за мача“, която е в същият раздел. Наблюдаването на всяка среща на живо става след като сте си влезли в профила. Betfair предлага и добра страница за новини. Можете да стигнете до залозите до всеки описан мач, чрез директни връзки от статиите.

Вземи начален бонус от 100 лв.

Betfair раздават ужасно много бонуси. Този начален бонус е за нови клиенти. При регистрирането ви за първи път, трябва да въведе кода ZSKACB. Това е промоционален код валиден до 23 октомври 2018г.

Бонусът ви предоставя 50% отгоре на първата ви депозирана сума. Ако депозирате 200лв, ще получите 100лв. Минималната сума за депозит е 5 долара, максималната – 200 долара. Има няколко много важни условия:

  • Офертата е валидна само за раздел „Спорт“
  • За да използвате кода ZSKACB, трябва да депозирате сума чрез карта или Paysafe
  • Neteller и Skrill депозити не могат да се използват за този бонус
  • Сметката ви трябва да е от България.
  • Може да се използва веднъж
  • Cash out опцията не трябва да се използва при усвояването на сумата от бонуса.

За да превъртите бонуса, тоест да можете да теглите пари има едно важно условие. Трябва да превъртите залози 4 пъти по сборът от депозираната сума и бонуса. ( 4х300лв= 1200лв) Освен това коефициентите ви трябва да са над 1.60. Пазари и залози на Азиатски хендикап, Х без залог и всички видове азиатски линии няма да се зачитат, както и Patent, Yankee, Lucky 15 и Each Way.

Иновацията „Price-Rush“

Price rush е още една от иновациите на Betfair. Представлява увеличение на коефициента ви на вече направеният залог. Информацията идва благодарение на Борсата на Betfair. Проверяват се цените и ако има по-висока, то тя ви се предоставя. Вие можете да видите кога сте получили Price rush  от менюто “Моите залози“ , “Price rush”. Също така увеличението се отбелязва и на фиша ви. За съжаление, този тип иновация е валидна за определени спортове – футбол, баскетбол, конни надбягвания, тенис и голф. Важи за единични залози. Опцията се предлага за залози „На живо“. Възможно е за определени региони да не е налична. От Betfair твърдят, че Price rush е абсолютно позитивна иновация, тъй като няма как да получите по-нисък коефициент, той или ще е равен или по-висок от вашият.

Price-Rush опция за залози в betfair

Какъв раздел Борса предлага Betfair

Първоначално Betfair  развива така наречената Борса /Exchange/. Всички, които са по-запознати, знаят, че тя е уникално явление. Дава шанс на всеки клиент да залага ЗА и ПРОТИВ други играчи, тоест той самият става букмейкър. Наборът от спортове в Борсата е огромен – келтски игри, надбягвания с хрътки, крикет, шахмат и Олимпиадите. Освен тях естествено са включени и футбол, баскетбол, тенис и изобщо всички традиционни спортове. Лявото меню предоставя пълен списък на спортовете подредени по азбучен ред. Дясното меню показва, на кои срещи е най-залагано, а централното – тези, които се провеждат в момента. Опцията „На живо“ е включена и в Борсата. Можете спокойно да отбелязвате ЗА и ПРОТИВ, докато тече срещата. Интерфейсът е лесен за маневриране.

Спортна борса в Betfair - залози в интернет

Вземи начален бонус от спортната Борса на Betfair

Това е един от онези бонуси, които получавате шанс да придобиете, ако сте нов клиент. При създаването на регистрация, трябва да въведете бонус коса EXE501. Самият бонус е в размер на 20 евро. Трябва да си направите регистрация и в рамките на 7 дни, да депозирате не по-малко то 20 евро. След това трябва да направите залог за не по-малко от 20 евро. Важно условие е да е от българска сметка. Бонусът се изявява в това, че от Betfair ще ви възстановят 20 евро, ако загубите. Ако спечелите – няма. Ако заложите по-малко от 20 евро, промоцията не е валидна. Ако направите повече от един залог, офертата ще важи за първият. Ако всичко е спазено и си заслужите 20 евро, то те ще ви бъдат преведени в сметката до 72 часа.

„Кеш-Аут“ екстра

Това е още една иновация на Betfair. Това е опция, която позволява да се спре залог, при излъчване на живо. Можете да я достигнете, като изберете определена среща от менюто и кликнете на електронният ви фиш. Ако имате възможност за Cash out,  ще е изписано „Cash out е на разположение“. При срещи, които са успешни, Betfair ще ви предложат сума, близка до печалбата. При срещи, които са по-скоро неуспешни, ще ви предложат по-ниска сума, но поне няма да сте на абсолютна загуба. Още един вариант е частичният Cash out, който дава възможност да намалите сумата на залога, но да останете в играта.

Опция „ACCA EDGE“

Тук букмейкърът ви предоставя възможността да ви върне залога, ако някоя от селекциите ви се окаже губеща. Важно условие е да направите поне 3 мача, от който и да е спорт, в Спортния раздел. Можете да стигнете до опцията, след като сте маркирали поне 3 селекции. Ще ви излезе бутон ACCA EDGE. Въвеждате желаната сума и ако една от селекциите ви се окаже неуспешна ще я получите обратно.

Разплащателни метози за Депозит и Теглене

Betfair предоставя всички възможни начини за депозиране и теглене. На сайтът им има пълна информация за таксите. Ако използвате кредитна/дебитна карта минималният депозит е 6 евро, но има комисионна от 1.5%.  Ако сте почитатели на банковите трансфери, тук минималният депозит е 15 евро, а минималната сума за теглене 5 евро. Но толкова е й комисионната – 5 евро. Betfair не позволяват използването на Bitcoin. Всички преводи и тегления се отразяват мигновено, с изключение на банковият трансфер, на който са му нужни до 5 дни.

Мобилната версия и апликация на букмейкъра

Betfair имат мобилна версия на сайта, както и апликация за по-лесен достъп. Мобилната версия е с респонсив дизайн и се нагажда лесно към резолюцията на всяко устройство. И тя и апликацията са абсолютно идентични със сайта. Всички опции за залагане са на лице.

Предлаганата Affiliate програма

Освен иновационната си политика Betfair  развиват доста добре и афилиейт програмите си. Всеки собственик на сайт има право да кандидатства и ако е одобрен получава достъп до рекламни банери и материали, които да използва. Betfair възнаграждават първоначално с 30% от сумата, която играчите, влезли през сайта на афилиейта, са разиграли. Използва се системата Income Access за следене на броя на клиентите и транзакциите.

Грижа за клиентите и списък с контакти

Можете да се свържете с поддръжка от самият сайт директно. Друг вариант  е да се обадите на +35924917755 от 11:30 до 19:00, тази опция е валидна всеки ден без изключение. Ако това не ви устройва номерът за поддръжка на английски език е на разположение денонощно. Betfair обещават, че ще ви отговорят до 60 секунди. Трети вариант е да им пратите имейл, на който те ще отговорят до 8 часа – [email protected]. Също така разполагат с чат и помощен център.

Заключение и оценка

Betfair са лидери, поради ред причини. Първо предлагат огромна палитра от различни спортове и начини за залагане. Освен това са първенци в ред иновации и даването на дузина бонуси и промоционални условия. Борсата им е уникално по рода си явление и си има своята отделна нища на популяризация. Всичко това в комбинация с бързата им поддръжка и мобилни приложение, ги изкарват на челно място из между букмейкърите.

Сайтът Betfair.com предлага разнообразни спортни залози и раздел Борса, в които може да се регистрирате и да получите до 100 евро бонус. От букмейкъра предлагат високи коефициенти, опции като Кеш-аут, Price Rush и ACCA EDGE. Има поддръжка и на български, така че определено си струва да се присъедините в Бетфеър.

Оценка

Дизайн и навигация - 9.2
Бонуси и промоции - 7.1
Залози на живо - 8
Коефициенти - 8.5
Мобилни залози - 8.3
Грижа за клиентите - 9.1

8.4

общо

Сайтът Betfair.com предлага разнообразни спортни залози и раздел Борса, в които може да се регистрирате и да получите до 100 евро бонус. От букмейкъра предлагат високи коефициенти, опции като Кеш-аут, Price Rush и ACCA EDGE. Има поддръжка и на български, така че определено си струва да се присъедините в Бетфеър.

Вашата оценка: 3.39 ( 25 гласа)
Betfair
5 (100%) 1 vote